Autor i artikujve Altin

autor:
Altin
Publikuar nga:
5 Artikuj

Artikujt e autorit

 • Antibiotikë për prostatit: një analizë e detajuar e barnave më efektive antibakteriale (fluorokinolone, makrolide, tetraciklina, nitrofuran, nitroimidazole)
  17 Korrik 2021
 • Shkaqet e prostatitit. Llojet dhe simptomat e prostatitit. Komplikimet. Inflamacion akut dhe kronik i prostatës. Inflamacion bakterial dhe bakterial.
  30 Maj 2021
 • Si të identifikoni prostatitin në një burrë. Përshkrimi i sëmundjes, simptomat, llojet dhe metodat e trajtimit të prostatitit.
  29 Maj 2021
 • Gjithçka në lidhje me trajtimin e prostatitit tek burrat. Informacion i hollësishëm në lidhje me sëmundjen, shkaqet dhe simptomat. Parandalimi i prostatitit.
  29 Maj 2021
 • Prostatiti është një sëmundje urologjike te burrat që ka natyrë infektive dhe jo infektive, e cila shprehet në inflamacion të gjëndrës së prostatës. Metoda e trajtimit të prostatitit zgjidhet individualisht, bazuar në rezultatet e hulumtimit.
  29 Maj 2021