Udhëzime për përdorim Prostaffect

Udhëzime për përdorimin e kapsollave Prostaffect

Prostaffect është një zgjidhje krejt e re për të mbështetur shëndetin e prostatës në Shqipëri. Ai u dorëzua në tregun dixhital nga prodhuesi i tij i mundshëm në pranverën e vitit 2020. Dihet që shumica e përbërësve të renditur në mënyrë të konsiderueshme rrisin punën e sistemit gjenitourinar dhe riprodhues të meshkujve. Prodhuesi gjithashtu ka deklaruar në mënyrë të përsëritur se gjithashtu përmirëson funksionimin e duhur të gjëndrës së prostatës. Shumica e rishikimeve dhe vlerësimeve të klientëve në forume në internet për intimitetin gjithashtu e konfirmojnë këtë. Komentet, vlerësimet dhe mendimet janë kryesisht pozitive. Ato nuk përfshijnë ndonjë ankesë serioze në lidhje me shfaqjen e efekteve anësore negative, reaksioneve alergjike ose kundërindikacioneve të tjera. Por për efektin e duhur, duhet të përdorni kapsulat në mënyrë rigoroze duke ndjekur udhëzimet.

Udhëzime për përdorimin korrekt të kapsollave Prostaffect

Prostaffect është një kapsulë me një formulë inovative që ndërthur dhuratat e natyrës me shkencën moderne. Ato duhet të konsumohen një herë në ditë, mundësisht gjysmë ore para vaktit tuaj të planifikuar. Rekomandohet të pini kapsula me shumë ujë. Simptomat e dhimbjes zhduken pas javës së parë të përdorimit. Ju do të duhet të prisni më gjatë për një veprim më të thellë. Kjo varet nga ashpërsia e sëmundjes, si dhe nga kushtet individuale të trupit.

Nuk ka asgjë më të lehtë sesa marrja e kapsulave të përditshme Prostaffect për rritjen e epshit mashkullor. Ato janë të mbuluara me një shtresë të hollë filmi që ndikon lehtësisht në sistemin gastrointestinal. E vetmja gjë që prodhuesi i emëruar i Prostate Solution Performance Better është duke këshilluar përdoruesit është të ndjekin udhëzimet për përdorim. Ato janë përpiluar në formën e një udhëzuesi të gjerë për përdorim dhe aplikim. Enë produkti duhet të ruhet në një vend të thatë dhe të freskët. Nuk duhet të ekspozohet ndaj rrezeve të diellit.

Si ta përdorni produktin në mënyrë korrekte? Ekzistojnë tre hapa të thjeshtë.

Udhëzime për përdorimin e kapsollave
Hapi 1 Hapi 2 Hapi 3
Mos i kaloni 2 (dy) kapsula në ditë. Bëni këtë rreth 30 minuta para vaktit tuaj të rregullt! Mos harroni të qëndroni fizikisht aktiv, të hani ushqime të shëndetshme të prostatës dhe të pini shumë lëngje! Përsëriteni këtë proces çdo ditë për të paktën një muaj të plotë kalendarik!

Kursi i plotë i marrjes së ilaçit është 30 ditë (një muaj kalendarik). Nëse është e nevojshme, pas një kohe, mund ta përsërisni kursin për parandalim.

Indikacionet për përdorim

Simptomat e prostatitit zakonisht zhvillohen gradualisht dhe mund të zbulohen mjaft herët. Sidoqoftë, ndodh që përkeqësimi i shëndetit të vijë papritmas, atëherë kemi prostatit akut. Injorimi i të gjitha simptomave mund të kontribuojë në përkeqësimin e cilësisë së spermatozoideve, shfaqjen e gjakut në spermë dhe një rënie të ndjeshme të shtytjes seksuale. Simptomat e prostatitit:

  • Inkontinenca e urinës.
  • Presion i shpeshtë në fshikëzën e urinës.
  • Ethet dhe dhimbjet e forta në perineum.
  • Dhimbje irrituese, djegëse gjatë urinimit.
  • Prostata e zmadhuar në provën e rektumit.
  • Vështirësia për të arritur dhe mbajtur një mbledhje.
  • Ulja e cilësisë së jetës seksuale.
  • Derdhje e parakohshme.

Kundërindikimet për përdorim

Kapsulat nuk kanë kundërindikacione për shkak të përbërjes së tyre natyrore. Kushti i vetëm nën të cilin nuk mund të përdorni produktin është intoleranca individuale ndaj njërit prej përbërësve.